Datum 2021-03-08

Vi tvättar dina mattor och möbler direkt i ditt hem!

finOren tvättar dina mattor och textilmöbler direkt på plats i ditt hem vilket är både bekvämt och enkelt för dig. Vår specialité är handknutna mattor, men vi tvättar även andra mattor.

Mattor och möbler rengörs i två steg. Först rengör vi från all torr smuts med hjälp av kraftfull dammsugning i kombination med vibrationer. Efter den noggranna torrengöringen tvättar vi rent från fett, smuts och fläckar med sköljteknik (I vissa fall tvättas mattor med skumtvätt).

Efter tvätt finns det som tillval att efterbehandla mattorna eller möblerna med ett smutsavvisande skydd som även repellerar vätskor som kaffe och vin. finOren tvättar inte trasmattor eller sisalmattor även vissa undantag för röllakan mattor. Ni kan gärna konsultera med oss om ni har frågor kring er matta.

Priser

Möbeltvätt

Fåtölj 561.5 kr
2-sits soffa 910 kr
3-sits soffa 1170 kr
Stolsits 75 kr
Inställelseavgift 75 kr (ej RUT-baserad)

Mattvätt

0 till 10 kvm 109 kr/kvm
10 - 30 kvm 99 kr/kvm
30+ kvm 89 kr/kvm
Franstvätt 78 kr/m
Matta i trapp 161 kr/kvm
Tillägg kinamatta 31 kr/kvm
Inställelseavgift 75 kr (ej RUT-baserad)
Priserna är riktpriser efter RUT-avdrag för 2013. Variationer kan förekomma beroende på din möbels storlek. Exakt pris får du av representant från finOren. Resekostnad och milersättning kan komma att tillkomma. Minimidebitering för tvätt är 495kr efter RUT