Enstaka städning

Anpassad städning för alla tillfällen

finOren - Vi städar, du gör annat...

Anpassad Städning för Speciella Tillfällen

När speciella tillfällen närmar sig, förstår vi betydelsen av ett fläckfritt hem. Oavsett om det handlar om julstädning som förgyller din högtid, visningsstädning som förhöjer ditt hem inför försäljning, eller en grundlig storstädning, strävar finOren efter att överträffa dina förväntningar. Vårt team kombinerar omsorg och precision med effektiva metoder för att leverera en städtjänst som speglar din hemmets unika karaktär och dina behov. Låt oss skapa en välkomnande och skinande ren miljö för dina speciella tillfällen.

1

Storstädning

Storstädning

Storstädning innebär en omfattande och detaljerad rengöring av ditt hem. Det är den perfekta tjänsten för dig som önskar en grundlig uppfräschning. Vi tar oss an allt från tak till golv, rengör skåp, skrubbar badrum och ser till att ditt hem skiner. Perfekt inför storhelger eller som en årlig tradition för att bevara och förnya ditt hem.

2

Visningsstädning

Visningsstädning

Första intrycket är avgörande när du ska sälja ditt hem. Vår visningsstädning fokuserar på att framhäva ditt hems bästa sidor och skapa en inbjudande och attraktiv miljö för potentiella köpare. Vi ser till att alla ytor glänser, att det är fläckfritt och välkomnande, vilket kan bidra till ett bättre försäljningsresultat.

3

Byggstädning

Byggstädning

Efter renovering eller nybyggnation kan ditt hem eller din arbetsplats behöva en grundlig byggstädning för att bli av med allt byggdamm och skräp. Vår byggstädning inkluderar noggrann dammsugning, avtorkning av alla ytor, borttagning av skyddsfilmer och etiketter samt slutlig polering. Vi ser till att ditt nya eller renoverade utrymme är prydligt, rent och redo att användas.

Vi kan även rekommendera följande tjänster

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Vi putsar fönster i Linköping och närliggande områden.

Möbeltvätt

Möbeltvätt

Vi tvättar möbler i Linköping och närliggande områden.

Flyttstädning

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning i Linköping och närliggande områden.

Skicka in en förfrågan