Sängrengöring

Sängrengöring

Sovlyx för alla drömmare

Djuprengöring
finOren´s metod för sängrengöring är unik och rengör dina sängar på djupet. Sängrengöringen är en torr rengöringsmetod vilket innebär att ni kan bädda och använda sängen ca 30 minuter efter rengöringen.

Välanvänd möbel
Sängen är hemmets mest använda möbel. I våra sängar samlas hudavlagringar, svett och annat som kroppen stöter ifrån sig. I sängen kan även kvalster finnas vilkas avföring är en stor orsak till varför vi utvecklar allergier.

Vid rengöringen avlägsnas hudavlagringar, bakterier, virus, kvalster och kvalsterallergen. Efter en rengöring är sängarna rena och fräscha samt att oönskade dofter försvunnit. Sängrengöringen kan kompletteras med att tvätta upp sängtextilen om du känner ett behov av det.

Sängar rengörs med intervall
Sängrengöring är ingen engångsrengöring, dina sängar smutsas ned konstant på samma sätt som dina sängkläder. Sängrengöring utförs med intervall om 2-6 gånger per år

Snabbt och effektivt
finOrens sängrengöring utförs direkt i ditt hem. Då vi har effektiv utrustning så rengör vi en dubbelssäng på mellan 18 - 40 minuter, sedan kan ni återgå till er helt egna vardagslyx.